Надежда Кехайова е журналист, продуцент и собственик на TV Entertainment. Основен двигател на проектите и главен сценарист на филмите. Нейни са и наградените филми на компанията. Надежда Кехайова започва кариерата си на журналист през 1998 г., когато започва работа в едно от най-авторитетните печатни издания в България – в. „Стандарт“. Половин година по-късно е носител на две награди за най-добри журналистически материали в областта на културата – на „Дъга арт филм”, а една година по-късно и на Фондация „Европейски месец на културата – Пловдив ’99“. В последствие е отличена с още 7 награди за журналистика. 

Николай Василев е режисьор, който още в началото на кариерата си прави впечатление с динамичния характерен стил в монтажа. Освен че е режисьор на филмите, той и сам монтира. Режисьор е на рубриките „Малки истории”, „Зелената линейка“, „В кадър“ на БНТ. Зад гърба си има над 30 документални филма, над 20 от които са отличени с награди и дипломи от престижни международни фестивали в България и чужбина. Дебютният му филм е отличен с Награда за дебют на Фондация “Култура Аними” и е селектиран на международни фестивали в България и Европа.

Силвия Пешева е завършила кино и тв режисура в НАТФИЗ през 2000 г. Ученичка е на академик Людмил Стайков. Още докато е студентка създава 4 късометражни игрални новели – „Игра с любовта“ (1996 ), „Ей, ти, който и да си“ (1997), „Тя ме чака“ (1998), които имат за тема любовта. Дипломният й филм „Вълшебният обектив“ (1999) e селекциониран от фестивала „Кинотавър“ в Киев.

Борислав Георгиев е един от най-добрите оператори на документално кино в България, ученик на големият български творец проф. Георги Карайорданов. Характеризира се със собствено операторско виждане и визуален почерк. Има десетки филми зад гърба си, много от които наградени на международни и национални фестивали. В последните няколко години наградените филми, на които е бил оператор са „Обратен път няма“, „Аудио визуален спектакъл – Легенди за Аладжа манастир“, „Банко и Добри“, „Приказки“, „Ruber band”, „Белите лебеди“, „Сватба в Рибново“ и др. 

Владислав Ковачев е завършил Американския университет в България  през 2008 г. с две специалности – „Бизнес администрация” и „Журналистика”.  Неговите творчески занимания в аудиовизуалните изкуства започват още в университета – производство на радио и звуков дизайн, видео заснемане, монтаж и пост-продукция и всяка форма на визуално произведение. Веднага след дипломирането си започва работа като дизайнер VIZRT в една от най-големите национални български телевизии – бТВ. Продължава в TV7, като междувременно специализира в CNN, Атланта, САЩ и някои  творчески ателиета в Унгария и Индия.